Storingsdiagnose bij Autobedrijf Super

 

Goede service begint met de juiste diagnose!
Moderne auto´s beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet, verschijnen er brandende controlelampjes op het dashboard en klinken er waarschuwingsgeluiden. Bij raadplegen van het instructieboekje wordt doorgaans aangegeven direct naar een autobedrijf te gaan.

Wat is er aan de hand?
De auto´s van tegenwoordig hebben een elektronisch geheugen dat een storing of fout automatisch registreert. Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur welke de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. De diagnoseapparatuur van Hella Gutmann, welke Autobedrijf Super hiervoor gebruikt, heeft deze mogelijkheid. Hella heeft een nauwe samenwerking met autofabrikanten en beschikt daardoor over een schat aan technische informatie. Deze informatie wordt d.m.v. trainingen en digitale bronnen aan ons doorgegeven en daarom sluit de storingsdiagnose apparatuur van Autobedrijf Super nauw aan bij de elektronica van uw auto.

Het voordeel voor u is, dat wij u onafhankelijk kunnen adviseren, daar wij niet merkgebonden zijn. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg. Wilt u een afspraak maken voor het verhelpen van een storing aan uw auto? U kunt ons bereiken op telefoonnummer:

06-83562646 of langs komen tijdens onze openingstijden.